Turnaj Prague Games – aktualizace

Posted on : 30-05-2017 | By : My | In : Uncategorized

0

Konečná nominace: Průdek, Vrána, Brucháčková E., Jón M., Jarošek O., Dohnálek, Jarošek D., Brucháčková A., Harris, Zemeš D., Svozil.

Jede se vlakem. Odjezd v pondělí 10. července v 15.01 (sraz na nádraží ČD v Mikulově ve 14.45). Návrat v pátek 14. července (s příjezdem do Mikulova v 13.57). Budeme nocovat na postelích v hostelu, dle organizátorů turnaje zde. Nepotřebujete tedy spacáky ani karimatky. V hostelu budeme mít zajištěny pouze snídaně. Další jídlo už si budete zajišťovat sami, prosíme rodiče, aby k této skutečnosti přihlédli při určení výše kapesného.

Vybavení:

veškerá florbalová výbava – hůl, boty do haly, míček. Adam samozřejmě brankářskou výzbroj. Dres dostanete při odjezdu. Věci na spaní, ručník, zásobu spodního prádla, trička, kraťasy, pantofle, pro případ chladného počasí i teplákovou soupravu a ještě lépe i pláštěnku. A samozřejmě hygienické potřeby. Vzhledem k  dlouhým prostojům mezi jednotlivými zápasy s sebou určitě přibalte také plavky, bude-li příhodné počasí máme vstup na koupaliště zdarma, můžeme také navštívit pražské památky nebo za sníženou cenu různé atrakce (Jump park, laser game, bobová dráha, …) – viz web turnaje.

Cena je stanovena na 1000 Kč za účastníka. Zbytek nákladů hradí klub. Žádáme o úhradu této částky na účet klubu č. 43-5924020207/0100, jako variabilní symbol uveďte datum narození účastníka ve formátu DDMMRR (účastník narozený 13.5. 2003 má variabilní symbol 130503). Do zprávy pro příjemce zadejte PG 2017 a příjmení účastníka. Případně můžete platit i hotově, bude vám vydán doklad o zaplacení.

Složení naší skupiny a také časy utkání ve skupině je zveřejněno na webu turnaje praguegames.cz a také na našem FB .

Máte-li dotazy, pište, volejte.

Write a comment

You must be logged in to post a comment.