Vstupenky na mistrovství světa v Praze

Posted on : 15-10-2018 | By : My | In : Uncategorized

0

Jak jsme vás už před časem informovali, připravujeme na neděli 9. prosince celodenní výjezd na utkání závěrečného dne mistrovství světa mužů, které se koná od 1. 12. do 9. 12. v Praze. Doufáme, že v ten den uvidíme v boji o některou z medailí také naši reprezentaci.

Máme k dispozici vstupenky v II. cenové kategorii viz. https://www.ceskyflorbal.cz/ms2018/vstupenky/cenik, budeme sedět všichni pohromadě nad jedním z rohů hřiště. I díky kostce pod střechou haly nemusíme mít obavy z toho, že bychom špatně viděli.

Pro členy našeho klubu (to jsou ti z vás, kteří do konce října budete mít zaplacenu první polovinu členského příspěvku na sezónu 2018/2019) je stanovena cena jedné vstupenky na 800 Kč. V případě, že se zájezdu bude chtít účastnit i nečlen klubu (rodič, kamarád, …) zaplatí plnou cenu vstupenky t.j. 1 100 Kč.

Pojedeme společně autobusem. Odjezd v neděli 9. prosince v 6.30 z parkoviště za školou Hraničářů. Návrat tamtéž po 23. hodině. Cenu dopravy hradí klub. V tuto chvíli je ještě k dispozici cca 30 vstupenek. Platí, že objednávky budou vyřizovány postupně podle data jejich přijetí a následného zaplacení vstupenky.

Objednávku vstupenek provádějte výhradně přes klubový email frc.mikulov@seznam.cz.  Pokud jste nám pouze řekli, že budete vstupenku chtít, nespoléhejte na to, že jsem vám ji slíbili a pošlete email. Posléze obdržíte informace k provedení platby a po jejím připsání na klubový účet vám bude vstupenka předána.

V případě nejasností použijte výše uvedený kontakt. Sledujte průběžně tyto stránky, budou zde uveřejněny všechny případné změny a doplňky.

Write a comment

You must be logged in to post a comment.