Soustředění Kosov 2019

Posted on : 10-08-2019 | By : My | In : Uncategorized

0

V přiloženém dokumentu naleznete pokyny k odjezdu a zajištění potřebného vybavení na letošní florbalové soustředění v Kosově u Zábřehu na Moravě.

Jedeme autobusem.

Připojuji seznam přihlášených účastníků z řad mládeže. Pokud se v tomto seznamu nenajdete, nepanikařte! Může to znamenat, že jste neodevzdali přihlášku, vaši rodiče mi neposlali email, případně jsem já přihlášku někam založil nebo jsem sice slíbil, že si budu pamatovat, že jedete, ale nakonec jsem to zapomenul. Každopádně i teď je možné se přihlásit a současně zaslat na účet 1 000 Kč podle pokynů v přihlášce. Kdo se v seznamu nenajde, ale pojede, dá co nejdřív vědět buď na telefon (724 281 810 – Pokorný)  nebo email (frc.mikulov@seznam.cz).

Stejně tak prosím ty z vás, kteří si svou účast rozmysleli a zůstanou doma, případně ty, kteří třeba i těsně před soustředěním onemocní a nebudou moci  jet, o tuto informaci na stejné kontakty. Pokud vidíte v seznamu jméno, o kterém jste přesvědčeni, že s námi nejede, dejte mi také vědět. Je to důležité  kvůli nákupu surovin na vaření a taky pro rozdělení do tréninkových skupin.

Jestli vaše zahrádky, či spižírny přetékají sezónními přebytky (zelenina, marmelády, …) je možné je v rozumném množství přinést k autobusu. Děkujeme.

Máte-li k průběhu soustředění jakékoliv dotazy, použijte výše zmíněné kontakty.

soustredeni_final_info

seznam_kosov

Write a comment

You must be logged in to post a comment.