Se zpožděním, ale přece…..report z 2.kola JM ligy elévů

Posted on : 18-11-2012 | By : My | In : Uncategorized

1

První listopadovou neděli jsme se s hráči/elévy vydali na 2.kolo JM ligy do Brna. Tentokrát jsme měli k dispozici 12 hráčů a bylo fajn, že se k nám přidali i někteří nováčci a my jsme mohli střídat brankáře i hráče v poli.

Turnaje se účastnilo 10 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. Každý zápas se hrál na 10 minut superhrubého času systémem každý s každým. Týmy, které skončily na 3.místech ve svých skupinách musely do rozřazovacího zápasu o finále.

Po dvou vyhraných a dvou prohraných zápasech jsme my byli jedním z těchto týmů. Proti nám se postavilo družstvo Židenice A. Souboj to byl obrovský a až do poslední chvíle se oba týmy přetahovaly o vítězství. Remíza znamenala naše první letošní nájezdy. Bohužel, ty měl náš protivník líp natrénované a o jednu smolnou střelu jsme přišli o finále A.

Ve finále B jsme odbojovali další 4 zápasy, kdy radost střídaly i slzičky. Konečné umístění – 8.místo – určitě není ukazatelem bojovnosti, umu  a nasazení našich hráčů. Všichni hráči dali do celého turnaje veškerou svou energii a my jim za to děkujeme. Také děkujeme rodičům, kteří cestovali s námi a zajistili tak skvělou podporu nám všem.

Teď už tvrdě trénujeme a těšíme se na další turnaj – sobota 1.prosince, 2012 v Mikulově.

KH/MH

Diplom 4-11-2012

Družstvo elévů na turnaji v Brně

 

Comments (1)

[...] testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale testosterone cypionate for sale [...]

Write a comment

You must be logged in to post a comment.