Turnaje dorostenců a mužů ve Valticích

Posted on : 21-11-2012 | By : My | In : Uncategorized

0

V sobotu 24. listopadu pořádáme ve Valticích další turnaje soutěží dorostenců a mužů. Dopoledne a brzké odpoledne budou hrát dorostenci, po nich nastoupí muži. Na dorost čekají od 9.30 Židenice, zatím jediný tým, který chlapci dokázali v soutěži porazit a od 13.30 jeden ze spolufavoritů a také vedoucích týmů soutěže Znojmo, se kterým jsem se letos ještě neutkali. Po dvou neúspěších z minulého týdne, kdy dorostenci odjeli s prázdnou z Hodonína po porážkách s Aligátory (2:12) a Bulldogs B (4:7) by případně získané body byly vítanou vzpruhou pro celý tým.

Muže, kteří se poněkud překvapivě pohybují na opačném pólu tabulky, pak od 14.40 prověří v přímém souboji o první místo zatím vedoucí tým soutěže Slavkov. V 17.20 pak začíná naše utkání s brněnskými Gullivery D.

Odjezd dorosteneckého družstva a pořadatelského týmu je stanoven na 8.00 od haly v Mikulově. Kdo z dorostenců bude moci zůstat ve Valticích a pomoci s pořadatelstvím následného turnaje mužů, bude dopraven zpět do Mikulova cca ve 21.45. Ostatní se budou muset vracet  vlakem 15.47, 17.47 či 19.47 z Valtic nebo je mohou odvézt např. rodiče, pokud se přijedou na turnaj podívat autem.

Muži, kteří nemohou nebo nechtějí pomoci s pořádáním dorostenců se dopraví do Valtic tak, aby byli nejpozději ve 14.00 v hale.

Write a comment

You must be logged in to post a comment.